Modellen

Hier vind je een aantal mogelijke modellen die wij in samenwerking met de opdrachtgever hebben ontwikkeld. Model Upland (70m2) en wordt momenteel in geplaatst. Model 1 (63m2) en Model 2 (82m2) zijn een variatie op dit model.

De basis voor het model Upland wordt gevormd door lichtmetalen frames, ieder onderscheidend door een slimme indeling, hoogwaardige isolatie en afwerking. De woningen zijn in alles flexibel; de indeling is aanpasbaar en datzelfde geldt voor de materialen en kleuren. De woningen zijn snel gerealiseerd, geplaatst en indien gewenst eenvoudig te verplaatsen
 

In ontwikkeling
Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuw model. Een recreatiewoning van ca50m2 volledig uitgevoerd in CLT (Cross Laminated Timed / Kruislaagshout). De sterke, massief houten CLT panelen zijn opgebouwd uit meerdere lagen kruislings verlijmd vurenhout. Ze kunnen als vloer- wand- en dakdelen worden gebruikt en zijn kwalitatief gelijk aan metselwerk of beton. Door gebruik te maken van dit materiaal kunnen wij de recreatiewoningen nóg sneller realiseren en zijn ze constructief ontzettend sterk.
 

Samen een nieuw model ontwikkelen?
Onze manier van bouwen kan voor vele doeleinden worden ingezet. Denk aan een modulaire (flex)woning als oplossing tegen de woningnood. Dit kan zijn in de vorm van een Tiny House, maar ook een volwaardige eengezinswoning volgens het permanent Bouwbesluit is mogelijk.
 

Doordat wij seriematig produceren kunnen wij bij afname vanaf ca. 10 stuks een model op maat ontwikkelen. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden om zo samen een optimaal nieuw model te ontwerpen en natuurlijk ook te produceren.


Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?


Modellen waar we trots op zijn